Goed nieuws en ook nog herstellende

22april, inmiddels een week na mijn ongeluk, en ik kan nog steeds niet veel. Ik breng mijn dagen voornamelijk door op de bank. De blauwe plekken beginnen inmiddels ietsje te verkleuren maar alles is nog stijf en beurs. Mijn bloedstollingsziekte helpt niet mee. Gelukkig hou ik van handwerken, dat leid een beetje af. 

Ik heb superveel bloemen gekregen en dat heeft me diep geraakt. Wat een liefde... Ongelooflijk.

Nieuw artikel - donatie 

Ook is er op verzoek van klanten een nieuw artikel in de webshop gekomen. Je kan mij en mijn werk vanaf vandaag steunen! Is dat niet leuk? 

Er is een 'Buy me a coffee' en een 'Buy me a coffee with glutenfree cookie' wat je kan aanklikken. Daarmee steun je mij en mijn werk. Ik waardeer het enorm. 

Ja, en dan nog meer goed nieuws:

Dankzij mijn dreamteam kunnen bestellingen van de webshop weer verzonden worden!!  Woehoe.... Geweldig! Wat ben ik blij daarmee en ook dankbaar. 

Wat kan er besteld en verzonden worden in de webshop?

We kunnen stoffen verzenden en alles waar voorraad van is en dat is best veel. Ook de fournituren, boeken en garens en patronen van It's a fits, regenjasje, rok in maat 46, babyvestje, babybroekjes, babymutsjes, en nog veel meer. Het kan allemaal weer gewoon verzonden worden. 

Wat een feest! Geweldig!

Wij zijn er klaar voor om jouw bestelling voor je in te pakken. Weer een stapje verder.

❤️

Liefs, Bianca 

 

 

 

Lentegevoel op 1 maart 2024

Het is maart en terwijl de tulpenboom in de tuin rose begint te kleuren en de vogels flink fluiten begint het lentegevoel bij mij te kriebelen.

De maxirok die je onder het tabblad "Kleding" kan vinden is klaar voor warme dagen. Het patroon heb ik zelf getekend. De rok heeft zakken in de zijnaad, wat ikzelf altijd erg prettig vind. De stof, een hele mooie viscose, met een tropische vibe, vond ik een tijdje geleden bij @Textielstad in Tilburg. Heel fijne stof om te verwerken en heel mooi soepel en niet doorschijnend.

Wil je deze ook, bestel het heel gemakkelijk in de webshop en ik maak het voor je. 

Ondertussen ben ik druk doende met het maken van wat Hoodies. Ze zijn besteld in de webshop en hoewel er een productietijd is van 14 dagen kan ik ze vaak binnen een week verzenden. Ook kan je kiezen voor een opdruk naar eigen idee. De productietijd wordt dan wel een paar dagen langer maar dan heb je ook echt een Unieke Hoodie.

Ook ben ik bezig met een blauwe Hoodie, mijn man wil er ook graag een, maar dan zonder opdruk. Ook dat kan. Het resultaat zie je binnenkort op Instagram en Facebook.

Heb je de zwarte plain Hoodie op Instagram, Facebook of in de webshop gezien? Ook deze mooie dikke kwaliteit zwarte brushed sweaterstof staat binenkort in de webshop en wordt dagelijks verzonden.

Verder zijn er weer mooie patronen op de markt gekomen, die het naaien zeker waard zijn.

Ben je geïnteresseerd in mijn naaiplannen voor maart? Volg me dan op Instagram en Facebook en natuurlijk ook hier op dit blog. 

Liefs, Bianca

 

Gelukkig nieuwjaar! 

Wat ging 2023 snel, en wat zijn we dankbaar dat we onze webshop zijn gestart en dat jullie ons hebben gesteund door bestellingen te plaatsen. 

Dank jullie wel allemaal! Dank jullie wel dat jullie ons kleine bedrijfje steunen en we samen mooie dingen mogen creëren. 

 

2024 is alweer begonnen en wij beginnen met goede moed en frisse ideeën aan het nieuwe jaar. 

Onze hoofden lopen over van enthousiasme en creativiteit, heerlijk om weer nieuwe producten voor jullie te mogen maken. 

We starten het jaar met een serie nieuwe scrunchies die binnenkort gepubliceerd zullen worden. Kan je niet zolang wachten shop vandaag nog met kortingscode: KORTING10 en krijg 10% korting. 

 

Ook gaan we meer kleding op verzoek produceren en leveren.

Heb je een wens, laat het ons weten: info@bianca-design.nl want ook maatwerk is mogelijk. 

Maatwerk als t-shirts in langere maten, sweaters, hoodies, you name it. Alles voor jou, op jouw maat gemaakt. 

 

Daarnaast zijn er natuurlijk ook onze naailessen, privélessen en het naaicafé waarvoor je je op deze webshop kan opgeven. 

 

Wij hebben zin in het nieuwe jaar en ik hoop jullie ook. Hou onze socials in de gaten en zorg dat je niets mist. Tot snel! 

 

Liefs, Bianca 

 

 

 

Nieuw!! Abonnementen in de webshop

 

Wat was de kerstmarkt leuk.

We hebben veel mensen ontmoet en zij hebben kunnen kennismaken met de handgemaakte artikelen die we in eigen atelier in Aalten maken.  Superleuk! 

Maar wat nog leuker is, is dat er in de webshop abonnementen beschikbaar zijn.

Wil je maandelijks verrast worden met een selectie van de allernieuwste scrunchies? Het wordt in eenvoudig in een brievenbuspakket geleverd, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Altijd de nieuwste scrunchies in huis, zonder moeite. Wie wil dat nou niet? 

Ook is er een abonnement voor naaiartikelen, gewoon maandelijks een verrassing in de brievenbus, hoe leuk is dat? Een pakketje vol met naaispulletjes die je tijdens het naaien van kleding goed kan gebruiken. Het wordt ook geleverd als brievenbuspakket, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven en je hebt er geen omkijken naar. 

 

Bestel snel in de webshop! 

 

 

 

December en kerstmarkt: 

Het is alweer december en hoewel het buiten niet heel erg koud is, zijn de dagen grijs. Om de boel een beetje op te vrolijken heb ik buiten in de tuin een lichtjes kerstboom geplaatst. Ik kan erg genieten van de versierde kerstbomen en lichtjes om me heen. Vanochtend was ik blij verrast dat de lichtjes nog aan waren. Een prachtig gezicht in de donkere vroege ochtend.

Met het naderen van het einde van het jaar, begint voor mij ook het samenstellen van het kerstdiner, wat we traditioneel gewoon thuis doen. Gezellig met ons gezin, lekker eten maar niet overdreven en natuurlijk spelletjesmiddag. Maar met het bedenken van de gerechten begint in mijn hoofd ook altijd het inventariseren. Wat heb ik bereikt dit jaar? Komt het overeen met mijn plannen voor dit jaar? Wat wil ik volgend jaar en wat absoluut niet? Al die gedachten maken me onrustig, want er zijn ook nog zoveel projecten niet eens gestart..... 

Om de drukte in mijn hoofd te verjagen ben ik er vandaag, op mijn 'vrije' dag, mee aan de slag gegaan. Een vrije dag is voor mij geen vrij hoor. Ik doe dan de bestellingen en zorg ervoor dat mijn werkruimte opgeruimd worden, de pelletkachel wordt schoongemaakt en natuurlijk ook de lesruimte. Op woensdag beginnen de eerste lessen van de week en ik begin graag schoon. Ook is de dinsdag voor mij klusjesdag, boodschappendag etc. dus de dinsdag is dan eigenlijk zo'n werkdag dat ik heel veel doe, maar andere dingen als normaal. Nu even geen verstelwerk of voorbeelden naaien voor het atelier. 

De dag is al half voorbij als ik deze blogpost schrijf en ik ben heel blij met wat ik vanochtend heb gerealiseerd. Het zat al een tijdje in mijn hoofd. Ik moest overzicht krijgen wat betreft de quilts die ik aan het maken ben en nog heel graag wil gaan maken. Het liefst wil ik die uit mijn hoofd en op papier. Maar daarmee moest ook de kast opgeruimd worden zodat alle projecten overzichtelijk in de kast konden staan. Ik heb graag projecten in de kast met deuren er voor, maar iedereen die mij kent, weet dat is niet het geval in mijn werkruimte. Maar goed, het is een streven... misschien ooit lukt het me. 

Met de quilts uit mijn hoofd en op papier en allemaal redelijk georganiseerd in de kast, kan ook het inventariseren voor de naailessen en het atelier beginnen. Er staat nog een badjas op het programma, of eigenlijk meteen twee. Een jumpsuit, een broek, een blouse, galakleding en dat is nog lang niet het einde van het lijstje. Dat wordt dus nog even flink gas geven. 

Over gas geven gesproken, vanochtend heb ik een heleboel speldenkussen afgemaakt. Die zijn voor de kerstmarkt. Zaterdag 16 december staan we op de kerstmarkt en ook daarvoor heb ik de afgelopen tijd een flink aantal nieuwe scrunchies gemaakt, babybroekjes en -mutsjes, hoofdbanden, vestjes, tassen etc. Deze spullen staan klaar voor vertrek en ik heb er zin in. 

De rest van de middag staat een heleboel administratie op de planning, en nog een paar boodschappen. Hopelijk kan ik eind van de middag alles van mijn to-do lijstje afstrepen. We gaan ervoor! 

Bedankt voor het lezen, ik wens je een hele fijne middag en tot snel in het atelier, tijdens de naailes of misschien zie ik je zaterdag op de kerstmarkt! 

 

Liefs, Bianca